My cool4u  l  Registracija  l Bilten
Klime za objekta    
GREE Hungary LG Water chillers
Fabrika Gree Electric Appliances je jedan od najvećih proizvođača rashladnih i klima uređaja u Kini, osnovan je 1991. godine. Godišnji proizvodni kapacitet je 3,5 miliona uređaja. Fabrika Gree gyár raspolaže sa četiri proizvodna pogona koje se nalaze u Zhuhaiu, Jiangsu, Chongqingu i u Brazilu. Njihovi proizvodi se mogu naći u više 100 zemalja sveta. Danas više od 40 miliona kupaca uživa u svom domu uz pogodnosti Gree proizvoda. U Republici Mađarskoj je Cool4u d.o.o. uveo proizvode 2002. godine. Fabrika od visoko kvalitetnih rezervnih delova nudi na tržištu vrhunski kvalitet, vrši izbor dobavljača rezervnih delova po najstrožijim pravilima i kriterijumima Fabrika raspolaže sasertifikatom ISO 9001-es i kvalifikacijama TÜV. Više od 15000 zaposlenih daje svoj doprinos od procesa proizvodnje do stavljanja proizvoda na tržište. Godišnji prihod Gree fabrike u 2005. godini bio 2,25 milarde američkih dolara (USD).
LG nudi širok asortiman za rashlađivanje stanova i ostalih prostorija. Vi možete tako svuda u svako doba podesiti prijatnu temperaturu u Vašem ambijentu. Idealan je za sobe sa računarom, stanovima, kancelarijama. Prijatan ambijent i ušteda energije. Cool4u d.o.o. je 2003. godine počeo u Mađarskoj sa trgovinom na veliko i malo Ferroli hlađenje čilera. U našom trgovačkom lancu veliki broj domaćih firmi klimatskih uređaja daje svoj doprinos za brend Ferroli. U našem asortimanu mogu se pronaći od najmanjih do izuzetno velihi kapaciteta vazdušni hladnjaci čilera, i sa axial i sa radial ventilatorima odnosno vodeni hladnjaci čilera. Tako sa našom ponudom se mogu rešiti i unutrašnje i spoljašnje montiranja. U našoj skali proizvoda od 2007. godine su prisutna i uređaji Ferroli rooftop odnosno Ferroli upravljači vazduha.
Air handling systems VRV-systems Fan-coils
Od 2003. godine smo u kontaktus sa italijanskom firmom Ferroli koji od tada dobavlja sa svojim proizvodima zastupništvo u Mađasrkoj istodobno i na liniji trgovine na malo i veliko. od proizvoda fabrike istaknutom pažnjom vršimo prodajuuređaja ušpravljača vazduha,iz razloga što se ova oblast u okviru mašinstva objekata mnogo dinamično se razvija i sve više je popularan. U našoj ponudi su spoljašnje, unutrašnje i specijalne mašine, kao što je verzija bez korozije. Naša kompanija ima decenijski istoriju na polju trgovine na veliko i malo klima i ventilacione opreme, koji obuhvata i prodaju sistema roba za mase (VRV, VRF, DVM, MDV, SDV, GMV). Razvoj VRV sistema je uslovio nužno povećanje efikasnosti klima uređaja sa velikim kapacitetima i optimalno korišćenje energije. Fabrika Maxa je gore spomenute prohteve je ostvario tako što je spoljašnje jedinice VRV sistema je snabdevao sa digital scroll kompresorem,pri kojeg se varira kapacitet transporta i sa jednim scroll kompresorem,pri kojem je kapacitet transporta stabilan. Prema potrebama hlađenja upravljački mehanizam uređaja usklađuje rad ova dva kompresora, na ovaj način se troši samo toliko energeizije, koliko je neizbežno potrebno. Firma Cool4u d.o.o. je 2003. godine počeo uvesti u Mađarskoj BPS modele fan-coila, trgovnu na veliko i malo. U našoj ponudi se mogu naći parapet, za plafon, na sporedni zid, kasetni, vazdušna kanalizacioni, kao i fan-coil koji se ugrađuje u zid. Korisnik može sam da se odluči da li će 2 ili 4 cevni fan-coil izabrati, odnosno i to da li želi da naruč fan-coil aparat sa pločnikom ili bez. U našoj sklai ponuda su od 2007. godine prisutna i fan-coil sa velikim kapacitetom (140 kW kapacitet hlađenja), uz koje se mogu naručiti različiti elementi sa karakterom modul: filter elementi, elementi sa pumpom, rešetke, elementi za odvlaživanje, elementi stopala, sporedni elementi za vodno grenjanje, kutije za ventilatore itd. Naši uređaji imaju kvalifikacije i sertifikate za prodaju u Mađarskoj. Svaki aparat ponaosob proizvodimo nakon narudžbine, tako fan-coil se mogu preuzeti 2-3 nedelje nakon narudžbine u našem magacinu u Budimpešti. Naravno u slučaju potrebe možemo obezbediti i tranport do Vaše adrese.
Hear pumps  
Naša firma radi sa posebom pažnjom prodaju toplotnih pumpi, jer problemi energetike današnjice fokusiraju pažnju korisnika na alternativne energetske uređaje. Po takvim prohtevima smo izgradili našu paletu proizvoda na polju toplotnih pump i pored proizvoda fabrike Ferroli usvrstali smo i proizvode fabrike Maxa i Mitsubishi. U našem asortimanu proizvoda nalaze se i vazduh-voda, zemlja-voda i voda-voda toplotne pumpe. U našoj ponudi se mogu naći sistem kolektora Solar4u koji ispunjavaju uslove iz propisa Evropske Unije i imaju odgovarajuće sertifikate. Sistem se može priljučiti na ostale sisteme grenjanja vode i siteme grejanja. Naše istaknuto gledište je prodaja pouzdanih proizvoda, za Solar4u kolektore naša firma daje garanciju od 10 godina. Elementi po izboru sistema su: kolektor, jedinica pumpe, stan ploča kolektora, solarni kolektora i šina kit, pohranjivanja više topline spoljašnje izolacije, ekspanzijska posuda, pumpe, solarni regulator temperature senzor, antifriz.