My cool4u  l  Registracija  l Bilten

  O našoj firmi | Predstavljanje

 

Našu firmu Cool4U Kft (Cool4U d.o.o.) osnovali smo 2001. godine sa ciljem da u Mađarskoj radionicama specijalizovanim za auto klime i klime za vozila obezbedi pouzdanu dobovljačku pozadinu, gde servisi mogu ne samo rezervne delove nabaviti, već i potrebne specijalne alate diagnističke uređaje za svoju delatnost.


Nakon prve uspešne godine 2002. godine stupili samo u kontakt sa jednim od najvećih fabrika klima uređaja u Kini sa GREE Electric Applinces-som i počeli smo prodavati GREE klime za objekte.

Nakon toga smo neprekidno razvijali i širili naše palete i na polju klima za vozila i na polju mašinstva objekta. Pored auto klima uzeli smo u našu ponudu rezervne delove za komercijalna vozila, autobuse i poljoprivredne mašine.


Na liniji mašinstva objekata našu ponudu smo proširili sa Ferroli i Maxa tečnostima za rashladne uređaje i upravljačima vazduha, sa BPS fancoil-ima, Mitsubishi toplotnim pumpama odnosno solarnim kolektornim sistemima


2009. godine smo pokrenuli našu školu za klime, gde studenti mogu da steknu neophodne kvalifikacije a klimotehničku delatnost.


Zahvaljujući dinamičnom razvoju osnovni kapital društva smo povećali sa početnog 10.000 eura na blizu 300.000 eura.